•  Betaling

Het totaalbedrag van de bestelling en de verzendkosten dient vooraf te worden overgemaakt aan PERLEVERA. De bestelde artikelen worden 7 dagen gereserveerd. Zodra de betaling is bijgeschreven op onze rekening worden de artikelen verzonden. Als de betaling na 5 dagen nog niet is ontvangen stuurt PERLEVERA een herinnering. Indien er binnen 2 dagen geen reactie of betaling volgt,
zal de bestelling geannuleerd worden. 
PERLEVERA stelt het zeer op prijs indien klant ons op de hoogte stelt toch van de koop af te willen zien.

U kunt op de volgende manierbetalen:

*IDEAL U krijgt 5% korting bij een betaling met IDEAL. Deze korting krijgt u ook als u kiest voor afhalen.

*Betalen bij afhalen

*PayPal, hiervoor heeft u een paypal account nodig.

*Betalen via Factuur.{alleen voor winkels} Betalen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. U ontvangt een factuur digitaal bij uw bestelling en een papieren factuur bij de bestelde artikelen.

 

  • Verzending​
  • Verpakking en Verzendkosten gaan op gewicht.

Wij versturen alleen via de reguliere pakketpost / brievenbuspost. Het is niet mogelijk om via ons per express, koeriersdienst, aangetekend of onder rembours te versturen.Brievenbus
De meeste artikelen uit de webshop kunnen met brievenbuspost verzonden worden. Over het algemeen wordt deze de andere dag bij u bezorgd. Postnl. kan dit echter niet 100 % garanderen. Perlevera kan dan ook niet aansprakelijk / verantwoordelijk worden gesteld voor fouten of vertragingen van Postnl. Versturen geschiedt dan ook op eigen riscio. Wij verzoeken u dan ook hier rekening mee te houden en tijdig te bestellen ! Zodra de bestelling is verzonden, brengen wij u daarvan op de hoogte.


Aansprakelijkheid
Perlevera is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de afnemer, aan de zaken van de afnemer, aan derden of aan zaken van derden. Ook is Perlevera niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.


Ophalen
Het is ook mogelijk de bestelling bij ons op te halen in onze winkel, genaamd WenZ in Hattem. De winkel is gevestigd aan de Kruisstraat 19 te Hattem.
Als u de bestelling komt ophalen, kunt u dat aangeven tijden de betaalprocedure en dan betaald u uiteraard geen verzendkosten.

Sorteer op
© 2013 - 2022 Perlevera/Christelijke Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel