Meten is weten! Omdat iedereen anders is, kunt u het beste de maat van uw sieraad vooraf goed opmeten. Zo voorkomt u teleurstellingen en heen-en weer sturen van sieraden. U kunt heel eenvoudig opmeten welke maat de juiste is.

Om de juiste maat van een armband te bepalen meet je de omtrek van je pols (onder het bot). Dit kun je doen door een meetlint te gebruiken of een lange strook papier van ongeveer 1cm breed. De maat die wij gebruiken voor het maken van de armband is de omtrek van de pols.

Let op!! geef de exact gemeten polsmaat door, aan de hand daarvan maken wij de armband op maat. Wij berekenen dus zelf de extra ruimte die nodig is zodat een armband fijn zit. Natuurlijk kunt u doorgeven of u wilt of een armband extra ruim moet zitten omdat u dat prettiger dragen vindt. Geef dit aan bij de opmerkingen of stuur ons een mailtje.
Staat jou lengte niet bij het desbetreffende item, stuur ons dan een mailtje, we kunnen alles op maat maken.

 

Kettingen kunnen verschillende lengten hebben. Bij alle kettingen is een standaard lengte vermeld, maar je kunt altijd kiezen voor een andere lengte. Hieronder zie je een afbeelding die de verschillende lengten aangeeft van de kettingen, en hoe ze vallen. Zo kun je je perfecte lengte kiezen.

 


Heeft u nog vragen, opmerkingen of komt u er niet helemaal uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

© 2013 - 2023 Perlevera/Christelijke Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel