Bedenktijd
U heeft 14 dagen bedenktijd voor uw internetaankopen. Binnen die termijn kunt u het product terugsturen en uw geld terug krijgen.


Wanneer gaat de termijn van 14 dagen bedenktijd in?
Als u één product heeft besteld, dan gaat de termijn van 14 dagen lopen op de dag waarop u het product ontvangt. Heeft u één bestelling gedaan waarbij u meerdere producten heeft besteld, dan gaat de termijn van 14 dagen lopen vanaf het moment dat u het laatste product van uw bestelling heeft ontvangen.

Retourneren?
Als u het product wilt retourneren download u het formulier waarmee u de koop kunt ontbinden. Dit formulier vult u in en stuurt u samen met het product binnen 14 dagen naar Perlevera.nl. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening.

Wanneer Perlevera uw verzending heeft ontvangen, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij maken binnen 14 dagen het geld over naar uw bankrekening of PayPal-rekening.

Let op!: De verzendkosten bij retourneren zijn voor uw eigen rekening!

Ruilen?

Wilt u een artikel ruilen voor een andere maat of kleur dan is dit ook mogelijk. Download dan het formulier voor ruilen en vul dit in. Stuurt u het samen met de artikelen die geruild moeten worden naar Perlevera.nl De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening.

Als het product waar u het voor wilt ruilen duurder is dan sturen wij u eerst een mail met onze bankgegevens. Na ontvangst van de bijbetaling zullen wij de nieuwe artikelen versturen.

Formulieren:

Retourformulier

Formulier voor ruilen

 

Sorteer op
© 2013 - 2023 Perlevera/Christelijke Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel